Få tilbud

Specialist i elegante og funktionelle lofter
Med base i Grenaa dækker vi hele Djursland og Aarhus

Lindgaard Nielsen, beliggende i hjertet af Grenaa, er ikke blot et byggefirma, men også eksperter i akustik og lofter, idet vi er certificeret Troldtekt akustik-fagmand. At vælge os betyder, at du får en håndværker, der virkelig ved noget om god akustik og har forståelse for materialers betydning for lyden i dit rum. 

Vi har en dybdegående viden om, hvordan man “læser” og beregner et rums akustik, inden tømrerarbejdet går i gang, hvilket sikrer, at du får den rette loftsløsning til dit behov. Vores ekspertise strækker sig fra Grenaa og breder sig ud over hele Djursland og videre til Aarhus, hvor vi har hjulpet et væld af kunder med at skabe den perfekte akustik i deres rum ved hjælp af professionel og æstetisk loftsmontage.

Akustiske løsninger og lofter med æstetik og funktionalitet i fokus

Når du vælger Lindgaard Nielsen til dit loftprojekt, får du ikke kun en håndværker, der monterer Troldtekt med en flot finish, men også en, der følger Troldtekts vejledninger og anbefalinger til punkt og prikke. 

Vi sørger for, at Troldtekt plader akklimatiseres før montering og mange andre vigtige detaljer, som en certificeret Troldtekt akustik-fagmand ved. Vores base er i Grenaa, men vi er stolte af at tilbyde vores services og ekspertise inden for lofter og akustik til hele Djursland og Aarhus. Vi er altid opdateret om nye muligheder med Troldtekt, og vores løsninger er altid i tråd med de nyeste trends og teknologier inden for byggebranchen.

Se vores referencer